Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Τα αφεντικά της φάπας

Αποκωδικοποιήστε τις εικόνες και κερδίστε δωράκι

7 σχόλια:

NOVITO είπε...

XAXAXAXAX
KAΛΟ... ;)

sikad είπε...

Υπόθεση πρώτη:νοητή διαγώνιος....i love άρης και το ισραήλ τα έχει κάνει κώλο... Άτοπο διότι οι λέξεις love και άρης είναι ασυμβίβαστα ενδεχόμενα.

Υπόθεση δεύτερη: θεωρώ τις δύο νοητές πλευρές του σχηματιζόμενου μέγιστου τετραγώνου. Άρα i love κώλους (συγκεκριμένα ενδεδυμενους με g-string) και ταυτίζω τον άρη με τους εβραίους...άτοπο διότι και ο αντιαριανισμός έχει τα όρια του...σταματά εκεί που ξεκινά ο αντισημητισμός.
καρ...νομίζω ότι θέτεις επί τάπητος ένα εκ πρώτης όψεος δισεπίλυτο και ίσως άλυτο πρόβλημα. Είθε γενεες επιστημόνων να αναλωθούν στην επίλυση του....και ας είμαστε οι πρώτοι ...Εισηγούμαι την οργάνωση διεθνούς συνεδρίου στο ειδυλιακό θέρετρο english με επίτιμους και επίσημους προσκεκλημένους όλα τα εξέχοντα μέλη της κοινότητας μας. Chief editor χρίζω τον εαυτό μου...μπας και δημοσιεύσω κανενα paper. ΠΑΟΚ

kar είπε...

Ίσως ένα συνέδριο με παριστάμενους διεθνούς φήμης καλοφαγάδες δώσει λύση στο δυσεπίλυτο για τους οπαδούς της ξαπλώστρας πρόβλημα.

@δάκη: να δούμε πότε θα κάνεις το ντεμπούτο σου στην Τούμπα. Μέχρι και η ...... εμφανίστηκε και εσύ ακόμα μπεκρολογήσεις στις ταβέρνες και κλαψουρίζεις. Οριακά είμαι να σε κράξω...

apostolo είπε...

Αρη εβραίε τον κώλο σου γουστάρω...

kar είπε...

...and the winner is... apostolo

apostolo είπε...

τι κερδιζω;;;;

kar είπε...

Ένα συλλεκτικό κομπολόι ΠΑΟΚ!